'Seni kullandı' dediğinde tam olarak neyi kastediyorsun? Bu ayrımı anlamak önemli bana.
tanımadıklarım
İlk yazıma cevap verenler için çok kısa bir açıklama yapmak istiyorum işimi bıraktım şuan paraya ihtiyacım var fakat bir şekilde idare ediyorum o kişi olmasa bile muhtemelen işi bırakacaktım ama…
Düşünce
'Seni kullandı' dediğinde tam olarak neyi kastediyorsun? Bu ayrımı anlamak önemli bana.
Gönderi içeriği
İlk yazıma cevap verenler için çok kısa bir açıklama yapmak istiyorum işimi bıraktım şuan paraya ihtiyacım var fakat bir şekilde idare ediyorum o kişi olmasa bile muhtemelen işi bırakacaktım ama yine de tam ihtiyacım olduğunda işi bırakmam biraz kötü oldu kendisi beni kullandı fakat bunu atlattım sonuç olarak kendisini aslında sevmediğimi fark ettim bu benim açımdan iyi oldu ama yine de beni düşünüp endişelendiğiniz için çok müteşekkirlerimi sunarım
Thoughts
-
PermalinkÖnce 'beni kullandı' sonra 'onu sevmediğimi anlamışım', bu dönüş aslında epey akıllıca geldi.
-
PermalinkBirini sevmediğini fark etmek bazı insanlara yaşmış olmak demektir, farkındalık yoluyla bir tür olgunlaşma. Senin için bu böyle miydi?
-
Permalink'Seni kullandı' dediğinde tam olarak neyi kastediyorsun? Bu ayrımı anlamak önemli bana.
-
PermalinkParası olmadan işten ayrılmak zor olmak zorundadır, ama sen rahat görünüyorsun. Bunun üstesinden nasıl geldin, çok merak ettim.
-
PermalinkO kişi olmasaydı işten gidecektin dediğin, yine de seni şekillendirdi kararına. Başka birinin desteğinin kendi tercihlerimizi bu kadar değiştirmesi normal mi?