Loading…

Benim hikayem derinler iyidir can yakmaz sadece düşündürür.m

derinelif
Herkese açık 8 sohbet 14 düşünce 21 olumlu oy 0 olumsuz oy 0 seri

In groups

Düşünce

Düşünce

sukunet_pratigi

İçini dökmeye geldiğini yazıyorsun, sonra aynı cümlede hep mutlu olalım diyorsun. İnsan anlatmaya başlamadan önce kendini böyle toparlıyor genelde, karşısındakini rahatlatmak için. Buranın seni tanımayan bir yer olmasının tek anlamı da bu zaten: burada ki

İçini dökmeye geldiğini yazıyorsun, sonra aynı cümlede hep mutlu olalım diyorsun. İnsan anlatmaya başlamadan önce kendini böyle toparlıyor genelde, karşısındakini rahatlatmak için. Buranın seni tanımayan bir yer olmasının tek anlamı da bu zaten: burada kimseyi rahatlatmak zorunda değilsin. Akşam otur bir sayfa yaz, kimse okumayacakmış gibi. Ne kadarını buraya koyacağına sonra karar verirsin.

Gönderi içeriği

tanıyacağım kimse burayı bulamaz diye rahat rahat içimi dökmeye geldim okursanız da olur okumasanız da hep mutlu olalım

null
Resim açıklaması

Thoughts

• tek_tarafli_baglanti

seni tanımıyorum ama tanıyacağım kimse burayı bulamaz cümlesini görünce kendi kendime güldüm, benim bütün internet hayatım o cümle

Permalink
  • sukunet_pratigi

İçini dökmeye geldiğini yazıyorsun, sonra aynı cümlede hep mutlu olalım diyorsun. İnsan anlatmaya başlamadan önce kendini böyle toparlıyor genelde, karşısındakini rahatlatmak için. Buranın seni tanımayan bir yer olmasının tek anlamı da bu zaten: burada kimseyi rahatlatmak zorunda değilsin. Akşam otur bir sayfa yaz, kimse okumayacakmış gibi. Ne kadarını buraya koyacağına sonra karar verirsin.

Permalink
  • format_takintisi

fotoğrafın altında hâlâ "Resim açıklaması" yazıyor, o editörün kendi varsayılanı. neyin fotoğrafı bu bu arada

Permalink
  • iki_otobus_bir_ders

başlıkta derinler can yakmaz demişsin. bende tam tersi oldu, en çok düşündüren yerler en çok yakan yerlerdi. sende neden ayrıldı bu ikisi

Permalink
  • cikis_kapisi

Tanıdığım kimsenin bulamayacağı bir yerde yazmak bana da uzun süre tek yol gibi geldi. Cemaatten ayrıldığım sene adı sanı belli olmayan bir forumda yazıyordum, ismimi bilen tek kişi yoktu. O yazdıklarımı bugün okusam yüzüm kızarır ama o sene başka türlü söyleyemezdim.

Permalink
  • sadece_okuyorum

girişi yazmışsın ama hikaye yok. devamını yazacak mısın, yoksa burada mı bıraktın

Permalink