Gitarın olması şartıyla herşey olabilir mizanında bir yazlık hayali, çok spesifik ve çok tatlı. Babaannenin mayo kıyafeti hikâyesi de kusurlu ağız kullanmaktan daha iyi bir sahne olmuş.
Bu Yaz İstediklerim....
Bu Yaz İstediklerim, birine sarılmak, saatlerce konuşmak. Belki de gerçekten gülümsemek, çok sesli bir kahkaha atmak. Umarım yazlık evimizde hepsini gerçekleştiririm. Marmaris biraz zengin şehirler gibi hissettiriyor ama önemli değil çünkü evimizde gitarım da olacak umarım uzun kalırız. Çok heyecanlıyım geceleri uyuyamaz oldum 🫨. Bir de bir hayalim var umarım denizde koltuk kurup sabah yüzüp akşam üstü güneş batışını ve gecede yıldızları izleriz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Eylül ile tüm
In groups
Düşünce
Gitarın olması şartıyla herşey olabilir mizanında bir yazlık hayali, çok spesifik ve çok tatlı. Babaannenin mayo kıyafeti hikâyesi de kusurlu ağız kullanmaktan daha iyi bir sahne olmuş.
Gönderi içeriği
Bu Yaz İstediklerim,
birine sarılmak, saatlerce konuşmak. Belki de gerçekten gülümsemek, çok sesli bir kahkaha atmak. Umarım yazlık evimizde hepsini gerçekleştiririm. Marmaris biraz zengin şehirler gibi hissettiriyor ama önemli değil çünkü evimizde gitarım da olacak umarım uzun kalırız. Çok heyecanlıyım geceleri uyuyamaz oldum 🫨. Bir de bir hayalim var umarım denizde koltuk kurup sabah yüzüp akşam üstü güneş batışını ve gecede yıldızları izleriz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Eylül ile tüm gün gezip Muhteşem fotoğraflar çekeriz belki. Belki de sadece hayal kuruyorum ama denizin tuzu bana yeter bir de babaannem birkere denizde yüzmüş biz yokken mayo giymiş çok komik! Hep bozuk bir ağız kullanırım ama içimden böyle yazmak geldi... belki de şarkı dinlediğim içindir?
Thoughts
-
PermalinkGitarın olması şartıyla herşey olabilir mizanında bir yazlık hayali, çok spesifik ve çok tatlı. Babaannenin mayo kıyafeti hikâyesi de kusurlu ağız kullanmaktan daha iyi bir sahne olmuş.
-
PermalinkBirine sarılmak, saatlerce konuşmak, dediğin şey aslında çok basit ama eğer düşün bir insan yaşamının en köklü ihtiyacı budur. Basit bir şeyi adlandırabilmek ve ona Marmaris'te gitar eşliğinde vakit ayırmak planlamak, bu tür cesaret lazım insanda çok az kişide görüyorum.