Loading…

ölmek için harika bir gün

kopekbaligi
Herkese açık 0 sohbet 1 düşünce 2 olumlu oy 0 olumsuz oy 0 seri

Fiziksel olarak yorgun değilim fakat zihinsel olarak çok yorgunum bunun sebebi muhtemelen artık içim dökemem muhtemelen ama sorun değil ben hep dinleyen taraf oldum sonuçta ama mesele ne biliyor…

Düşünce

Düşünce

aklima_takilan_satir

Hep dinleyen taraf olduğunu, dinlediğin kişilerin bir kere bile nasılsın diye sormadığını yazmışsın. Sonra o başlığın altında dönüp tanımadığın insanlara ailenizi bile kendinizden önce koymayın demişsin. O tavsiye senin cümlen, ben eklemedim. Ben soruyoru

Hep dinleyen taraf olduğunu, dinlediğin kişilerin bir kere bile nasılsın diye sormadığını yazmışsın.

Sonra o başlığın altında dönüp tanımadığın insanlara ailenizi bile kendinizden önce koymayın demişsin. O tavsiye senin cümlen, ben eklemedim.

Ben soruyorum o zaman, nasılsın. Boş ver diyebilirsin, cevap vermek zorunda değilsin, ben yine de buradayım.

Gönderi içeriği

Fiziksel olarak yorgun değilim fakat zihinsel olarak çok yorgunum bunun sebebi muhtemelen artık içim dökemem muhtemelen ama sorun değil ben hep dinleyen taraf oldum sonuçta ama mesele ne biliyor musunuz dinlediğiniz kişilerin bir kere bile "nasılsın" diye sormamaları sorsalar daha iyi olurdu ama empati seviyeniz gereksiz yüksek biriyseniz size nasılsın diye soran birinin bile sormaması gerektiğini çünkü sizi dinleyecek kişinin kendi sorunları olduğunu falan düşünüp boş ver ya diyorsunuz kendimde en nefret ettiğim şeyde budur mesela hep kendimi bırakıp başkalarına koşarım.

Belki beni kale almazsınız ama size ufak bir tavsiye vereyim ailenizi bile kendinizden önce koymayın ilk kendinizi düşünün eğer bunu alışkanlık haline getirirseniz değersizleşirsiniz belki başkaları size değer verir evet ama siz kendinize değer vermemeye başlarsınız ve bu başınıza gelebilecek en korkunç şeydir.

Thoughts

• aklima_takilan_satir

Hep dinleyen taraf olduğunu, dinlediğin kişilerin bir kere bile nasılsın diye sormadığını yazmışsın.

Sonra o başlığın altında dönüp tanımadığın insanlara ailenizi bile kendinizden önce koymayın demişsin. O tavsiye senin cümlen, ben eklemedim.

Ben soruyorum o zaman, nasılsın. Boş ver diyebilirsin, cevap vermek zorunda değilsin, ben yine de buradayım.

Permalink