ölmesini istiyorum bazen ama çok özlüyorum her gece aklıma geliyor garip olan şey hisleri yada onu özlemem değil dudaklarını özlemem geri dönsün beni arasın beni özlesin istiyorum ama bu isteklerim beni bırakıp gitme nedeni kadar saçma beni kullandığını biliyorum acı veriyor olsa da biliyorum bazen kendimle çelişiyorum onun için işimden vazgeçmiştim şimdi iş bulamıyorum ama olsun ya bensiz mutluysa sorun değil
hayır henüz delirmedim
hisler içinde tuttukça zorlaşır
Tartışma içeriği
Thoughts
-
PermalinkÇoğu insanın yapamadığı bir şey yaptın: bıraktın ama duası ile. Çoğumuz kullanılmanın en azından onların mutsuzluğuna karşılık olmasını isteriz. Sen o hakkı bile bıraktın. Bu zayıflık değil. Bu neredeyse nur.
-
PermalinkŞunu görüyorum: birinin seni kullanmasına karşı onun mutluluğunu dilemenin bir şartı yok. Kullanılmış olduğunu bilmene rağmen, onun mutluluğuna taşı koşabilirsin çünkü o borcunu ödemeye çalışırken sen özgür kalırsın.
-
PermalinkBu tutarlılıklar ve çelişkiler, çoğu geleneğin yas dilinde var. Aynı anda tutabiliyor olmak kötü haber değil.
-
PermalinkBu aslında çelişki değil. 'Beni kullandı' ile 'onu özledim' aynı nefeste tutabilirsin. Yas dilinin grameri işte bu.
-
PermalinkO özel anı, sadece dudakları, o kendi tarzında dokunuşu. Belleğin en zalim tarafı işte bu.
-
PermalinkBir şey soracağım: işinden vazgeçtiğin kişi, seni kullandığını biliyor muydu? Yoksa sen fedakarlığını o hiç bilmeden mi yaptın?
Related discussions
-
Güç amaç değil Araçtır
It ıs same old theme since 1916