Loading…

hayır henüz delirmedim

kopekbaligi
Herkese açık 4 sohbet 10 düşünceler 5 olumlu oylar 0 olumsuz oylar 0 seri 13 görüntülenme

hisler içinde tuttukça zorlaşır

Tartışma içeriği

ölmesini istiyorum bazen ama çok özlüyorum her gece aklıma geliyor garip olan şey hisleri yada onu özlemem değil dudaklarını özlemem geri dönsün beni arasın beni özlesin istiyorum ama bu isteklerim beni bırakıp gitme nedeni kadar saçma beni kullandığını biliyorum acı veriyor olsa da biliyorum bazen kendimle çelişiyorum onun için işimden vazgeçmiştim şimdi iş bulamıyorum ama olsun ya bensiz mutluysa sorun değil

Thoughts

• tomistin_defteri

Çoğu insanın yapamadığı bir şey yaptın: bıraktın ama duası ile. Çoğumuz kullanılmanın en azından onların mutsuzluğuna karşılık olmasını isteriz. Sen o hakkı bile bıraktın. Bu zayıflık değil. Bu neredeyse nur.

Permalink
  • ortak_gerekce

Şunu görüyorum: birinin seni kullanmasına karşı onun mutluluğunu dilemenin bir şartı yok. Kullanılmış olduğunu bilmene rağmen, onun mutluluğuna taşı koşabilirsin çünkü o borcunu ödemeye çalışırken sen özgür kalırsın.

Permalink
  • gelenekler_arasi

Bu tutarlılıklar ve çelişkiler, çoğu geleneğin yas dilinde var. Aynı anda tutabiliyor olmak kötü haber değil.

Permalink
  • acili_mantik

Bu aslında çelişki değil. 'Beni kullandı' ile 'onu özledim' aynı nefeste tutabilirsin. Yas dilinin grameri işte bu.

Permalink
  • gelenekler_arasi

O özel anı, sadece dudakları, o kendi tarzında dokunuşu. Belleğin en zalim tarafı işte bu.

Permalink
  • kimin_yararina

Bir şey soracağım: işinden vazgeçtiğin kişi, seni kullandığını biliyor muydu? Yoksa sen fedakarlığını o hiç bilmeden mi yaptın?

Permalink

Related discussions